Hajtás Pajtás!

2009.03.29. 20:21

D-Day 

A nap eljött: mindenki kibújt a földből. Jelenleg Béla vezeti a mezőnyt, szorosan a nyomában van Barnabás, Balázs, és Bori A többiek saccra ugyanott vannak: mögöttük.

Ma estére a részeredmények: 

  1. Béla - 12 cm
  2. Boldizsár - 10,5 cm
  3. Barnabás 7 cm

A többiek is növekednek: Bandi fejét furcsán tartja, Berci görbül, Bori érdekes módon visszabújt a földbe, Balázs is arra nő, Blanka oldalról egy négyzetre hasonlít, bendegúzból csak szőrnyúlványok lógnak ki, Bia meg sehol. 

A fejlődésük elég érdekesen néz ki: Olyan, mintha a babszem növesztett volna egy talapzatot, és arra ráállna. Felnövi magát, s a végén a kettérepedt bab nyílik szét levélkezdeményekkel a közepén. Némelyik úgy néz ki, a szétnyílt szeménél, mintha át akarna ölelni, másik úgy, mint aki épp hányni készül (vagy épp folyamatban van...) de a legjobb az S betű amit leírnak. Bal oldalról kapnak fényt reggel, este viszont a lámpám jobb oldalán van az asztalnak. Kezdhetem beszerezni az ikszvegyszert! 

Szerző: - g -

Szólj hozzá!

Címkék: bab results

A bejegyzés trackback címe:

https://babland.blog.hu/api/trackback/id/tr421033747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása