Ültetés!

2009.03.22. 14:23

Balázs, te gyere ide az első sorba! ...

Jee eljutottunk odáig, hogy babjaim kicsíráztak. Amint feltöltődik az elem a fényképezőmbe, pakolom is fel! Ami elsőre fel fog tűnni, az a kis kurta nyúlvány lesz, ami a babok felrepedt héjja alól kikandikál. Na, innen jött, hogy ki fiú, és ki lány. Ugyanis az utolsó 3 bab még csak a megduzzadt állapotban van. Pontosabban fényképezéskor abban volt. Most itt csücsülnek az asztalomon, komfortos cserepükben. 4 barna és 6 fekete műanyag cserép adja magát szállásnak. Egy fogpiszkálóból eszkábált tábla mutatja, hogy ki-kicsoda. Legmagasabban Bendegúz van, neki nem maradt alátét, ezért egy üdítős üveg alját vágtam meg, hogy mégis legyen valamiben. 

Bab(a) játék:

Most jön a precíz játék: Mindegyiknek mindig ugyanolyan, ugyanannyi vízet adni. Ja, majd' megfeletkeztem a sörről! Majd lesz az is. A kontroll csoport már készen áll, már csak a kísérleti csoporthoz kell beszerezni a folyékony "napfényt" (Elég nehéz lefordítani a folyékony kenyeret "virág nyelvre" méginkább bab nyelvre. Gondoltam a kenyér ~ napfény -g-) .

Képekben: 

1. kép: lányok balra, fiúk jobbra:

 

 

2. kép:a fiúk

3. kép: a lányok

4.kép: Balázs ültetéskor

5. kép: tablo :)

6.kép és a munkaasztal

Szerző: - g -

Szólj hozzá!

Címkék: bab

A bejegyzés trackback címe:

https://babland.blog.hu/api/trackback/id/tr51018065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása