Adatok...

2009.03.23. 22:22

Filozófia is kell

Ismét beássuk magunkat a papírmunka aknájába. Találóbb lenne talán a szakadék, esetleg a Mariana-árok kifejezés erre, mert mire mindent lejegyez az ember... Hát igen. De ez nem fogja megállítani a lelkes biológust! Igaz, hogy megvágtak, mint a szart néhány tárgyból, de ez sem akadály, mert - mély levegő - az igazi akadály mentális eredtű, - kilégzés -  az agyban dől el, hogy akarom-e vagy sem. 

Egy mindenkiért

A papírhalom persze csak képletes dolog, mert ugye ennek helyettesítésére van itt a zonline eredmény. Egyedül úgyse győzném leírni. Ismerem már magam. Az állattan órákon hányszor is? ... lássukcsak ... hát 1 kezemen össze tudom számolni hányszor voltam ébren. Ami a közös vonás a fentebb említett óra és a papírmunka között az a monoton szöszmötölés a semmiért. 

3 bötűs termő talaj?

Főd! Ez az ami majd alaposabb mérésekre lesz kárhoztatva. Kell is, mert ezen lesz mérhető ha esetleg a sörnek más mellékhatásai is vannak. Persze nem tudni, hogy vannak-e. Ami a póknak kemény drog, nekünk reggeli kávé, honnan tudnánk, hogy a sör ami nálunk 'kis mennyiségben gyógyszer, nagy mennyiségben orvosság' (Altbäcker Vilmos) a növényekre hatással van-e? De mindenesetre, ha kiválasztódna, vagy egyéb baleset történne vele, akkor az a talajból kimutatható lesz. Hogyan? Egyelőre lövésem sincs, de majd utána ások a könyvtárban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babland.blog.hu/api/trackback/id/tr951021298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása